DAV Ağı CEO'su ile DAV Token Satışında Röportaj

Yayınlanan: 2021-08-09

Noam Copel, blockchain teknolojisi yardımıyla otonom ulaşım hizmetleri satın almak veya satmak için bir yazılım platformu olan DAV'ın CEO'sudur . Noam bizimle ulaşım endüstrisini alt üst eden bu blok zinciri yeniliği hakkında, ayrıca DAV belirteci ve bizim için mevcut olan fırsatlar hakkında konuşacak ;

1) Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?

Cevap : Benim adım Noam Copel. Ben blockchain, cryptocurrencies ve şifreleme güçlü uzmanlığa sahip, üst düzey bir yönetici, stratejist, ve yatırımcı değilim. 2003 yılında 50'den fazla ülkede dağıtılan dünyanın ilk akıllı telefon şifreleme sistemini yarattım. Aynı zamanda bir havacılık tutkunuyum ve çok motorlu bir pilotum.

2) Merkezi Olmayan Otonom Araçlar (DAV) Nedir?

Cevap : DAV , herkesin merkezi olmayan bir pazarda otonom ulaşım hizmetleri satın almasına veya satmasına izin veren bir yazılım platformudur. Platform, herhangi bir otonom araca entegre olur ve bu araçların DAV belirteci adı verilen dijital bir para birimi kullanarak birbirlerini keşfetmesini, iletişim kurmasını ve işlem yapmasını sağlar.

3) DAV ile bir Blockchain ve Cryptocurrency girişimi başlatmanız için size ne ilham verdi?

Cevap : Ben özünde ve ticarette bir teknoloji uzmanıyım ve birden fazla teknik disiplindeki gelişmeleri takip ediyorum. Bir gün, otonom araçların bir gün mevcut ulaşımın yerini alacağı ve blok zinciri teknolojisinin, geleceğin ulaşımını ilk kez açık ve merkezi olmayan bir ağ olarak tasarlamamızı sağlayacağı aklıma geldi ve bunun tüm ulaşım sektörü için ne anlama gelebileceğini anladım. DAV doğdu.

4) DAV Network'ün ICO'sunu diğerlerinden farklı kılan nedir?

Cevap : Yeni başlayanlar için DAV, kar amacı gütmeyen bir Vakıf olarak yapılandırılmıştır. Bunun, ne araç şirketleriyle rekabet ettiğimiz ne de onların bize ödeyeceği komisyon ve ücretlerle motive olmadığımız, gerçekten merkezi olmayan bir ekosistem yaratmanın tek yolu olduğuna inanıyoruz. Ek olarak, token tahsisatımızın önemli bir kısmı, otonom araç girişimleri için tohum finansmanı olarak tahsis edilecektir. Bunun da ötesinde, mutlak şeffaflık uyguluyoruz. Herkes ne yaptığımızı, nasıl yaptığımızı ve neden yaptığımızı görebilir. TGE'miz, yakın gelecekte Vakfımızın Ar-Ge ve operasyon finansmanının temelini oluşturacaktır.

5) Merkezi Olmayan Otonom Araçlar ulaşım ortamını nasıl yeniden şekillendirecek?

Cevap : World Wide Web'in olmadığı zamanları hatırlıyor musunuz? Compuserve, AOL ve Prodigy vardı. Çoğu insan için İnternet, tamamen bu portalları kontrol eden kişi tarafından küratörlüğünü yaptığı bir deneyimdi. Etkili silolardı. Sonra Web ortaya çıktı ve silolar neredeyse bir gecede ilgisiz kaldı ve internette gidilecek yerlerin sanal bir patlaması oldu. Çok kısa bir sürede üç silodan milyarlarca web sitesine.

Bugün ağları ve hizmetleri olan çeşitli otonom araç şirketlerimiz var ve bunlar yine silolar olarak varlar. DAV , Web'in İnternet için yaptığını ulaşım ortamı için yapacak . Neredeyse herkesin yararına olacak şekilde her şeyi birbirine bağlayacağız.

6) DAV Token Satışında ne kadar artırmayı düşünüyorsunuz ve katkıda bulunma adımları nelerdir?

Cevap : Kamu satışına yönelik planı (finansal ve teknik) tamamlayıp, başlamasına biraz daha yakın bir zamanda yayınlayacağız. Bu arada, en destekleyici topluluk üyelerimize web sitemiz aracılığıyla bizimle iletişime geçerek bir ön satışa katılmalarını öneriyoruz.

7) DAV jetonunun şu anda hangi borsalarda işlem göreceğini biliyor musunuz?

Cevap : Şu anda değil, ancak amaç, jetonun mümkün olduğunca geniş çapta işlem görmesini sağlamaktır. Elbette bir değeri olacak bir yardımcı program belirteci, ancak DAV belirteci sadece spekülasyon için değil, kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

8) ICO'nuzu başlatmak için çalışırken karşılaştığınız en büyük zorluklardan bazıları nelerdi?

Cevap : Gürültünün üzerine çıkmak. Dışarıda binlerce ICO var ve bunların çoğu opak, aşırı sinirli ve dürüst olmaktan daha az. DAV, birkaç kişiyi başkalarının pahasına zengin etmek için tasarlanmış başka bir madeni para değildir. DAV, ulaşımda olumlu değişimi etkilemek, gelecekteki mobilitemizi ve ekosisteminin nasıl çalıştığını sıfırdan tasarlamaya yardımcı olmak için burada.

9) Jeton satışı sona erdikten sonra Merkezi Olmayan Otonom Araçlara ne olacak ve 5 yıl içinde olayları nerede görüyorsunuz?

Cevap : TGE tamamlandıktan sonra asıl iş başlar. Planlanan dört MVP ile 2018'in 4. çeyreğine giden teknik bir yol haritamız var. Geliştirmemiz gereken DAV Alliance var — AV ortamını DAV ile “destekleyici liderlik” rolünde şekillendirmeye yardımcı olacak bir AV kuruluşları koalisyonu. Ulaşım sektöründe hükümetlere ve diğer paydaşlara ulaşmalıyız. Otonom araç girişimlerini finanse etmek, tavsiyelerde bulunmak ve desteklemek için DAV Seeds programımızı başlatacağız. Ve bu sadece başlangıç.

DAV açık kaynak platformunu yaygın olarak kullanılacak şekilde genişletmeye devam etmek ve DAV belirtecinin yol boyunca kazandığı daha fazla yeteneği dünyaya tanıtmak hedefimizdir. insan ve mal hareketi.

Çevik kalmayı planladığımızı söyleyebilirim, böylece değişiklik gerekirse, yelkenlerimizi teknolojinin ve toplumun rüzgarlarına göre ayarlayabiliriz. Vizyonumuz uzun vadelidir. DAV'ın çok uzun bir süre buralarda olacağını hissediyorum.

10) Bunu başarmak için pazarlama ve satış stratejileriniz nelerdir?

Cevap : Pazarlama stratejimiz iki temel unsurdan kaynaklanmaktadır - şeffaflık ve çok güçlü bir değer önerisi. Şeffaflık çok önemlidir çünkü topluluğumuzun bizi diğer birçok projeden ayırmasını sağlar ve güveni teşvik eder. Ağımıza katılmayı ve DAV açık protokolünü desteklemeyi düşünen ticari kuruluşlar için değer önerimiz gerçek bir "reddemeyecekleri bir tekliftir", platformumuz açık kaynaktır, onu iş ihtiyaçlarına uyarlamak için sürekli olarak genişletiriz. Onlardan hiçbir ücret talep etmeyin ve hatta seçilen başlangıç ​​pazarlarında kritik kitle oluşturmalarına yardımcı olmak için yatırım yapmayı planlıyoruz.

11) Bize ekibinizden ve müşteri desteğinizden biraz bahseder misiniz?

Cevap : Gurur duyduğum profesyonellerden oluşan bir çatlak ekibimiz var. Operasyon ekibinde birçok ilgili sektörde çok fazla deneyim var. Ayrıca havacılık mühendisliği, altyapı, blok zinciri teknolojisi, kripto-ekonomi uzmanlarını içeren birinci sınıf bir danışma ekibimiz var…

12) Yasal ve güvenlik önlemlerinizden bahsetmek ister misiniz?

Cevap : Değişken ve sürekli değişen yasal ortamda uyumu sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, ilgili her ikametgahta en iyi hukuk firmaları ile çalışıyoruz. Güvenlikle ilgili olarak, 15 yılı aşkın bir süredir siber güvenlik uzmanıyım ve 150 milyon doların üzerinde tavizsiz bir token satışı gerçekleştiren Bancor ile işbirliği ve bilgi paylaşımı içinde çalışıyoruz.

13) Okurlarımız için daha fazla bilgiye sahip misiniz?

Cevap : DAV'ı kapsamlı ve basit bir şekilde açıklayan birkaç video ekledim. Ayrıca, TGE'miz 14 Mart'ta başlıyor ve okuyucularınız belirteç etkinliğine veya ön satışa veya ödül programına katılmakla ilgileniyorsa, Telegram kanallarımızdan bizimle bağlantı kurmaları gerekir. Dav.network adresindeki web sitemiz tüm bilgilere sahiptir. DAV herkes içindir, dolayısıyla herkes davetlidir!

Daha fazla bilgi için lütfen https://dav.network/ adresini ziyaret edin.